De unde vii tu, cadână?

De unde vii tu, cadână?

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Suleyman ce mai face? Întrebările astea două s-au ivit în mintea mea când am dat cu ochii de apariţia ministrului Sorina Pintea, în caftanul înflorat roş-alb, despre care zic ştirile Pro Tv că ar fi o creaţie Valentino în valoare de 2.100 de euro. Nu îndrăznesc să pun la îndoială informaţia asta, dar, sincer, purtată cu pantofii aceia albi, cu tocuri groase, cu ţinuta doamnei ministru, înconjurată de uniformele cadrelor medicale din Spitalului Judeţean de Urgenţă „Constantin Opriş” din Baia Mare, rochia îşi cam pierde din fason. Iată ce-a zis Iulia Albu special pentru Pro Tv: “Ţinuta Sorinei Pintea este de un penibil greu de imaginat, dând dovadă de un snobim greu de justificat, ca să nu spunem de o aroganță care frizează penibilul! Niciodată nu te duci pe șantier cu tocuri și cu rochie elegantă. Transparențele sunt de asemenea total deplasate și mă mir că doamna nu a avut și o poșetă de seară la această ținută”.

Asta-i! Poşeta de seară lipsea! Şi eventual o diademă asortată la o coafură cu coc înalt, de naşă mare, numai bun de mers direct la nuntă. Din păcate, cadrele medicale nu vindecă nici țopenia, nici prostul gust, mărci ale guvernării indiferent de vreme şi de vremuri.

Citit 1387 ori Ultima modificare Duminică, 01 Septembrie 2019 13:59

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro