Doamna Elena Udrea duce şi gunoiul?

Doamna Elena Udrea duce şi gunoiul?

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Paparazzi. Pardon pentru întrebarea din titlu, dar interesul pentru activităţile casnice ale Elenei Udrea se datorează paparazzilor Spynews, care m-au asaltat de dimineaţă, la Antena Stars, cu următoarea ştire: "Are tot ce vrea, dar nu se fereşte să facă asta! Ocupaţia-surpriză pe care şi-a găsit-o Elena Udrea după ce şi-a creştinat fiica".

Sincer, m-am gândit că Elena Udrea s-o fi dus şi dânsa la serviciu, că poate s-o fi plictisit stând bine-merci de atâta amar de vreme. Ei bine, nu! Paparazii au surprins-o când "s-a urcat la volanul bolidului său de lux şi a mers la cumpărături". Atenţie, nu la shopping, ci la supermarket, unde şi-a umplut coşul şi apoi a plecat cu două pungi pline! Vă daţi seama?! Susţineau reporterii că Udrea putea să trimită pe altcineva să-i cumpere de-ale gurii, că-şi permite, dar s-a dus singură din modestie! Mda!

Fireşte, ştirea era o punte spre reamintirea recentului botez al fetiţei născute de Elena Udrea. Un eveniment din care ţinuta purtată de fosta politiciană a ieşit cam şifonată. Evident, de Iulia Albu, care a numit-o "păpuşa Barbie a politicii româneşti", i-a catalogat rochia ca demodată, iar pantofii - banali. Invidie, dom’le, invidie!

Citit 1216 ori Ultima modificare Joi, 26 Septembrie 2019 17:10

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro