Doamna Elena Udrea duce şi gunoiul?

Doamna Elena Udrea duce şi gunoiul?
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Paparazzi. Pardon pentru întrebarea din titlu, dar interesul pentru activităţile casnice ale Elenei Udrea se datorează paparazzilor Spynews, care m-au asaltat de dimineaţă, la Antena Stars, cu următoarea ştire: "Are tot ce vrea, dar nu se fereşte să facă asta! Ocupaţia-surpriză pe care şi-a găsit-o Elena Udrea după ce şi-a creştinat fiica".

Sincer, m-am gândit că Elena Udrea s-o fi dus şi dânsa la serviciu, că poate s-o fi plictisit stând bine-merci de atâta amar de vreme. Ei bine, nu! Paparazii au surprins-o când "s-a urcat la volanul bolidului său de lux şi a mers la cumpărături". Atenţie, nu la shopping, ci la supermarket, unde şi-a umplut coşul şi apoi a plecat cu două pungi pline! Vă daţi seama?! Susţineau reporterii că Udrea putea să trimită pe altcineva să-i cumpere de-ale gurii, că-şi permite, dar s-a dus singură din modestie! Mda!

Fireşte, ştirea era o punte spre reamintirea recentului botez al fetiţei născute de Elena Udrea. Un eveniment din care ţinuta purtată de fosta politiciană a ieşit cam şifonată. Evident, de Iulia Albu, care a numit-o "păpuşa Barbie a politicii româneşti", i-a catalogat rochia ca demodată, iar pantofii - banali. Invidie, dom’le, invidie!

Citit 1903 ori Ultima modificare Joi, 26 Septembrie 2019 17:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.