Dieta minune pentru a scăpa de 60 de kilograme

Dieta minune pentru a scăpa de 60 de kilograme

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Argumente. „În perioada 2008-2011, m-am îngrăşat 60 de kilograme. Totul a pornit de la un declic emoţional. Ajunsesem în ianuarie 2012 la 120 de kilograme. Cu toţii avem scuza asta, că ne este greu dintr-un motiv sau altul, şi ne refugiem în mâncare. Am fost la nutriţionist, mi-a spus să mănânc zi de zi la aceleaşi ore, să nu depăşesc ora şapte cu ultima masă, şi să menţin acest stil de viaţă, iar eu chiar am făcut asta! Nu doar că am revenit la greutatea ideală şi mă menţin, dar îmi este mult mai uşor să rezist pe linia de plutire!”, a mărturisit, la "Gazda Perfectă", jurnalista şi actriţa Anca Bejan. Privind-o, pare greu de crezut că a fost cu adevărat supraponderală, că a slăbit fără intervenţii chirurgicale şi fără soluţii magice. Dar e dovada vie că se poate! „Parcă vrea cineva să fie gras!”, e o replică des auzită de la cei care se luptă declarativ sau real cu kilogramele. Ei bine, poate ar trebui să asculte răspunsul lui chef Cătălin Scărlătescu, atunci când a fost întrebat, la "Chefi la cuţite", de ce a slăbit. „Pentru că am fost la doctor pentru un control de rutină, m-am uitat în stânga, am văzut chiuveta la electrocardiograf şi ceva mai departe aleea de la Bellu”.

Citit 1600 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Octombrie 2019 00:06

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro