Fitness şi contorsionism erotic fără umor

Fitness şi contorsionism erotic fără umor

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Antrenament pentru sex. Da, ştiu, numărul s-a petrecut la ultima ediţie „iUmor”, dar am stat ceva în cumpănă dacă să scriu sau nu despre scenele pe care le-am putut vedea la Antena 1.

Îmbrăcată într-un costum de fitness extrem de… decoltat, frumoasa Emiria şi-a început show-ul cerând ajutorul unui bărbat puternic. A urmat o şedinţă de fitness cu mişcări sexual sugestive ale bazinului şi replici pe măsură: „Eşti aşa de fierbinte!“, „Îţi place mai dur?“. Şi apoi o întrebare încuietoare pentru prezentatorul Dan Badea: „Ce mărime ai?“. Ca să nu avem dubii la ce se referă, Emiria a scos la iveală două banane una mică de tot, cealaltă normală. Banana cea mare a fost decojită, plasată între coapsele strânse ale bărbatului şi mâncată de Emiria într-o poziţie contorsionată. "Mi-a mâncat banana", a constatat Dan Badea evidenţa. Show-ul s-a finalizat cu un număr de striptis contorsionat, Emiria rămânând doar în bikini şi doi plasturi puşi pe sânii goi. Desigur, juriul a tras concluzia că n-a fost nimic vulgar, chiar dacă a rămas cu dilema „cum ar fi să faci sex cu o contorsionistă”. Nu m-am prins unde era umorul în toată povestea asta artistică, dar ce mai contează?

Citit 1311 ori Ultima modificare Joi, 03 Octombrie 2019 16:36

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro