Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Tina Roman. O fată frumoasă cântând la flaut, iar în spatele ei, Turnul Eiffel. Aşa a început povestea gălăţencei Tina Roman la „Vocea României”. Tina locuieşte de aproape patru ani la Paris, unde îşi face licenţa la Sorbona, la muzicologie, şi studiază canto clasic la Conservatorul „Claude Debussy”. „Am vrut să mă duc la Sorbona şi să mă mut în Paris pentru că toţi marii oameni ai României au plecat acolo, Brâncuşi, Enescu. Am cântat la UNESCO Paris, pentru trei premianţi Nobel în fizică, care erau în sală şi mă ascultau. Am fost aplaudată şi mi-am zis «Uite unde pot eu să cânt»”, mărturisea artista. Îi place, deopotrivă, să cânte pe stradă, în diferite colţisoare ale Parisului, cum ar fi la Montmartre sau La Bastille, dar şi în trupa „Diaspora Band”.
Pe scena de la „Vocea României”, Tina a cântat celebra „Memory”, oferind şi câteva momente de canto clasic. „Ai ales un cântec extrem de greu. Cu un cântec mai simplu şi vocea asta întorceai trei scaune”, i-a spus Tudor Chirilă. Alături de el, ceilalţi antrenori îşi căutau, parcă, scuze, că nu s-au întors. „Studiez canto clasic şi mi-a plăcut să pun acolo o parte din sufletul meu”, a spus Tina Roman. Care ar fi meritat cu prisosinţă să meargă mai departe la "Vocea României".

Citit 1486 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Octombrie 2019 18:44

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro