Doamne, decât teatru, nu mai bine îţi faci partid?

Doamne, decât teatru, nu mai bine îţi faci partid?

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
1 comentariu

* Stea în Cer şi pe Pământ. „Când am să fiu acolo sus de tot, în celelalte stele, am să mă uit în jos şi-am să mă întreb dacă steluţa mea de pe Pământ mai străluceşte!”, mărturisea Tamara Buciuceanu-Botez, în ziua în care a primit o stea pe aleea celebrităţilor. Cuvintele ei s-au tot auzit în ultimele trei zile, la ştirile care-i anunţau plecarea din această lume. „Vă mulţumesc că nu m-aţi uitat!”, spunea într-un ultim interviu acordat. Ca şi cum ar putea cineva s-o uite pe Isoscel - profesoara de matematică din seria „Liceenii”, sau pe toate celelalte personaje memorabile întruchipate pe scenă, dar şi în peste 25 de filme.
“Pentru noi şi cred că pentru toată lumea, doamna Tamara a fost, nu o rază de lumină, ci o lumină într-o lume gri, urâtă, plină de ură, a fost acea lumină. A fost un curcubeu de sentimente, de stări, de valoare, de gingăşie, de frumuseţe sufletească, de moralitate, de modestie şi generozitate. Nu a trăit pentru dumneaei, a trăit pentru publicul are o iubeşte”, declara, într-o ştire actorul Eugen Cristea.
Tocmai datorită lui mi-am adus aminte o postare devenită virală pe Facebook, cum că Dumnezeu îşi face teatru în Cer, de aceea tot adună actorii. Mai bine s-ar apuca de politică…

Citit 1183 ori Ultima modificare Vineri, 18 Octombrie 2019 17:23

1 comentariu

  • postat de MIHAIL Marți, 22 Octombrie 2019 10:03 5.13.237.*** Link la comentariu
    0
    1

    DA,CRED CA AVETI MULTA DREPTATE;LA POLITICA SE PRICEPE TOATA LUMEA,PE CAND LA TEATRU.......???!!!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro