”Ţi-am dat un inel, dar l-ai refuzat!”

”Ţi-am dat un inel, dar l-ai refuzat!”

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Antitalent. "Primeşte acest inel din partea mea ca semn al dragostei veşnice pe care ţi-am purtat-o, ţi-o port şi am să ţi-o tot port”, a declamat îngenuncheat Dan Bittman, ridicând ca pe o ofrandă către ochii Andreei Marin caseta în care se odihnea inelul. Artistul o avertizase ceva mai devreme că „Nu am avut niciodată ocazia să îţi spun ce simt cu adevărat!”. Totul s-a petrecut la premiera emisiunii „Antitalent”, de la Antena 1.
Gentilă, Andreea a luat cutiuţa în care se afla inelul, a închis-o şi i-a dat-o înapoi: „Păstrează-l pentru emisiunea viitoare. Eu sunt deja luată, cum s-ar zice”, arătându-i inelul pe care-l avea pe deget.
Aş minţi dacă aş spune că nu mi-a făcut plăcere s-o revăd pe Andreea Marin pe micul ecran, făcând divertisment bazat pe parodie. Şi cred că mi-a lipsit întrucâtva stilul ei preţios şi edulcorat, împletit cu ieşirile neaoşe, moldoveneşti.
Cât despre restul producţiei, anteniştii se lăudau, înainte de lansare, cu formatul original şi curajos, unic în peisajul TV românesc, care va parodia, în principal, toate stereotipiile acestui domeniu - de la vedete lansate, personaje celebre şi clişee ce inundă micile ecrane. În prima ediţie au făcut băşcălie de propriile emisiuni şi vedete, însă n-au prea reuşit să fie amuzanţi! Părerea mea.

Citit 1340 ori Ultima modificare Luni, 21 Octombrie 2019 18:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.