Dorian Popa… în sicriu

Dorian Popa… în sicriu

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* iUmor morbid. „Am stat în sicriu, cu capacul închis, 20 minute!”… o declaraţie care-ţi dă fiori pe şira spinării sau, dacă eşti mai slab de înger, te aduce mental în pragul unui atac de panică ori claustrofobie. Declaraţia îi aparţine artistului Dorian Popa, cel care joacă rolul băiatului cu muşchi în serialul „Sacrificiul”, al Antenei 1. Şi dacă tot se vrea actor, fie şi de circumstanţă, Dorian a gustat din supliciul şederii în coşciug. Nu pentru film, ci la iUmor. Anteniştii s-au grăbit să anunţe că Simion Ştefan, mentalistul despre care se spune că poate intra în mintea oricărui om, revine în cea mai nouă ediţie iUmor împreună cu Dorian Popa, alături de care acesta a pregătit un moment incredibil. “În momentul în care mi-a prezentat Ştefan planul, am zis da, ce amuzant! Doar că socoteala de-acasă nu se potriveşte niciodată cu cea din târg. Am ajuns pe platou şi am aflat că am de stat în sicriu, cu capacul închis, vreo 15-20 de minute. Nu a fost de glumă deloc, pentru că nu mai aveam aer la un moment dat! Am transpirat cât nu transpir în două antrenamente legate la sală, iar în ultimele minute nu vreţi să ştiţi cum respiram!”, a declarat Dorian Popa. Întregul moment va putea fi urmărit vineri seară, de la 20,00, la Antena 1. Vă dorim vizionare plăcută. Şi simţ al umorului morbid!

Citit 1240 ori Ultima modificare Joi, 14 Noiembrie 2019 17:09

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro