”Analtigona”, cu Carmen Tănase

”Analtigona”, cu Carmen Tănase
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* AntiTalent. "Tu ai văzut poza aia cu mine în pielea goală… adică cu iepuraşii ăia" - "Da’ crezi că e cineva care n-a văzut-o?", aşa a început, duminică seara, dialogul spumos dintre Dan Bittman, amfitionul emisiunii "AntiTalent", şi actriţa Carmen Tănase. În fundal, celebra poză cu membrii trupei Holograf în variantă nud, aşezaţi pe scaune, ţinând fiecare câte un iepure plasat strategic ca să le acopere… partea explicită a mesajului "Stai în poala mea". "Da’ voi aşa sunteţi ca nişte fetiţe sfioase. Puţin dereglate hormonal, dar sfioase", a comentat, ironică actriţa.

Câteva minute mai târziu, aveam să o văd jucând în "Analtigona", o variată fără prejudecăţi a "Antigonei". Uşurel, că n-a fost nimic mai indecent decât doi bărbaţi în slip, aşezaţi pe un pat. În fapt, s-a pus în scenă un sketch legat de castingurile pentru un rol în film. Carmen Tănase declama dramatic din monologul Antigonei, în vreme ce regizorul, năucit, căuta… cu totul altceva. Dacă aţi ratat momentul şi sunteţi curioşi, îl puteţi găsi pe YouTube.

Dincolo de momente sclipitoare, de umor şi poveşti de viaţă, o veste mi-a întristat sufletul: în maximum cinci ani, Carmen Tănase va părăsi România pentru a se stabili în California.

Citit 1777 ori Ultima modificare Luni, 25 Noiembrie 2019 18:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.