Ca Simona Halep! Dar din scaunul cu rotile

Ca Simona Halep! Dar din scaunul cu rotile
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Învingătoare. Cristina ocupă locul 128 în clasamentul internaţional al jucătoarelor de tenis în scaunul cu rotile, fiind cea mai bine plasată româncă în top. Are 33 de ani, din care doar jumătate a păşit pe propriile picioare. O intervenţie la coloană şi o greşeală medicală au ţintuit-o într-un scaun cu rotile. Pe terenul de tenis, se simte din nou întreagă, capabilă să câştige multe competiţii, cu adversara de dincolo de fileu, dar şi cu ea. Exact ca modelul său în viaţă, Simona Halep.

Povestea ei emoţionantă am aflat-o la "Ajut eu!", pe Antena 1. Aici, Horia Tecău i-a oferit racheta lui de tenis: "Ţi-am adus o rachetă cu care particip în competiţii, să te uiţi la ea şi să te gândeşti că toţi am început de la zero, toţi am plecat pe drumul nostru şi după o perioadă lungă de dăruire, antrenamente şi meciuri pierdute, am ajuns unde am ajuns".

Potrivit Antena 1, visul Cristinei este să participe la cât mai multe turnee şi să prindă Olimpiada din 2024. Pentru asta, însă, are nevoie de bani. În ultimul turneu al acestui an, Cristina a mers singură la Gyor, în Ungaria, cu un autocar de linie, pentru că doar atât şi-a putut permite, iar de oboseală şi efort a cedat după primul meci.

Citit 1776 ori Ultima modificare Marți, 17 Decembrie 2019 17:56

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.