Vocea (ipocriziei la) Pro TV

Vocea (ipocriziei la) Pro TV
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Ce faceţi cu câştigătorii? George Aghinea ne-a fost suficient de bun pentru a concura în finala concursului unde „doar vocea contează”, dar a fost suficient de bun pentru a fi "invitat special" să cânte în aceeaşi finală. „V-am provocat să alegeţi concurentul preferat dintre cei care au fost eliminaţi în etapa confruntărilor, şi în topul preferinţelor voastre a fost George Aghinea”, a anunţat Pavel Bartoş. Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă Aghinea ar fi ajuns în finală cu Dragoş Moldovan, noul câştigător la „Vocea României”.

Însă Vocea ipocriziei de la Pro Tv are multe de spus. Mi-a atras atenţia Tudor Chirilă care, în ediţia trecută, explica: „Muzica nu înseamnă să câştigi concursuri, ci să o faci. Câştigul pe termen scurt la «Vocea României» înseamnă 100.000 de euro, o lună de publicitate şi orgoliul de a fi luat marele trofeu. Nu foarte mulţi câştigători au făcut lucruri extraordinare, iar mulţi sunt bine fără să fi câştigat”.

Şi a continuat, vineri seara, Smiley: „Sunt foarte mulţi oameni care ne întreabă dom’le, dar ce faceţi cu ei după «Vocea României». Întrebarea nu e ce facem noi cu ei, întrebarea e ce faceţi voi cu ei! Pentru că nu e de ajuns să-i votaţi, să-i urmăriţi la tv, după care, după două luni, să uitaţi cine-a câştigat! Aveţi grijă ce faceţi cu ei după aia!”.

Citit 8543 ori Ultima modificare Duminică, 22 Decembrie 2019 20:21

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.