Videochat la Primărie

Videochat la Primărie
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* „Îţi place, nebunule… îţi place!”. „Ce faci, mă, neamţule, mânca-ţi-aş portofelul tău? Hai că-mi trebuie şi mie o mie de euro! Trage banii ăia lângă tine, că trebuie să-i iau maşină lui tata, că aia veche s-a stricat! Ia fi atent aicea: Schneller, schneller das ist gut! Hai că-ţi place, nebunule, da’ dă şi tu mai mult! Ce dracu’ fac cu 10 euro! Dă şi tu măcar 20!”, îl îmbia, seducătoare, Flori, secretara primarului Stelian Manole din „Mangaliţa”, pe „clientul” său de la videochat. Videochat prestat din biroul ei de secretară la Primărie.

„Tu vorbeşti cu un bărbat în timpul serviciului? De câte ori ţi-am zis să nu-ţi mai rezolvi problemele personale în timpul serviciului?! Îţi fac referat”, a ameninţat-o o colegă care a surprins-o în timpul "acţiunii". Acţiunea se întâmpla în serialul „Mangaliţa” de la Antena 1.

Neamţul secretarei Flori avea „interese” cuminţi: prefera să o privească mâncând sau făcându-şi unghiile. Asta până a dat cu ochii de juristul dolofan al Primăriei, înveşmântat în două prosoape - unul făcut turban, celălalt înfăşurat pe şale - dansând din buric pe ritmuri de manele. Drăguţ, ce să zic! Oare de unde se inspiră scenariştii Antenei 1? Staţi, mai bine nu vreau să ştiu, că e Ajunul Crăciunului… Sărbători cu bine!

Citit 3048 ori Ultima modificare Luni, 23 Decembrie 2019 19:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.