Gospodar fără… budigăi

Gospodar fără… budigăi

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* La ciubăr cu alesele. "Vouă ce trebuie să vă dau jos?", le-a întrebat, grijuliu, Călin - "Gospodar fără pereche", pe alesele lui. Tocmai o ajutase pe una să-şi desfacă sandalele negre, cu toc înalt şi ascuţit, asortate cu provocatorul ei costum de baie. "Mi s-a părut penibil! Vii în tocuri la ciubăr?", a comentat cu ciudă una dintre adversare. "Mie mi s-a părut ceva foarte elegant! De aceea mi-am pus cerceii, costumul negru şi am tocuri, în ciuda peisajului din jurul meu", a mărturisit tânăra. Peisajul era unul rural şi bolovănos, potrivit cu ciuberele din lemn în care cei patru urmau nu doar să se scalde, ci şi să realizeze o şedinţă foto pentru calendarul emisiunii. Prin metoda ghiulelei azvârlite într-un butoi plin cu apă, Călin a ajuns în ciubăr, unde era deja cam înghesuită treaba. Ca să facă un pic de loc, gospodarul nostru şi-a scos budigăii şi i-a tuflit uzi pe genunchii junei pe care o descălţase: "Ia!". Şoc şi groază! "Doamne, Iisuse, nu pot să cred! Îmbracă-te!", i-a strigat fata. "Să mă ridic ai spus? Să plec? Să nu te baţi cu oareceva!", a făcut băşcălie bărbatul. Şi demonstrativ, s-a ridicat de vreo două ori din apă, ca să-i vadă fetele "dotarea". Abia la finalul shootingului, Călin s-a rugat de Pro Tv "să nu mai mă lăsaţi să stau singur între trei fete, că e un pic mai greu…".

Citit 1227 ori Ultima modificare Joi, 26 Martie 2020 21:35

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro