Locul unde nevasta nu-i face concurenţă

Locul unde nevasta nu-i face concurenţă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Masterchef Reghecampf. Cu o cămaşă impecabilă cu mânecile suflecate, şorţ regulamentar, mănuşi de protecţie, acoperea cu grijă peştele sub pătura de sare, învârtind periodic tigaia în care se perpeleau creveţii. Era cât pe-aci să nu-l recunosc pe Laurenţiu Reghecampf. În bucătărie, gătind pe muzica lui Michael Jackson şi gustând dintr-un pahar cu vin! Între noi fie vorba, bucătăria pare să fie singurul loc unde nevasta nu-i face concurenţă.

"Reghecampf e mai tare ca Mourinho și Klopp la un loc. În bucătărie! Nici Anamaria Prodan nu se bagă peste fostul antrenor de la FCSB", zicea ştirea difuzată de Antena Sport. Ştirea e făcută "în familie", pe baza imaginilor din reality-show-ul "Prodanca şi Reghe - preţul succesului".

Pe scurt, aflaţi în izolare în Dubai, impresara a făcut cumpărăturile, iar Chef Reghecampf și-a răsfățat familia cu pește în crustă de sare la cuptor și paste cu creveți și homari. Bine, Anamaria ar fi vrut şi nişte sparanghel tras la tigaie şi apoi pus pe grătar, aşa pentru aspect, dar a rămas pentru altă dată, când vor avea şi sparanghelul. E drept, impresara se plictisea teribil aşteptând să termine Reghe de gătit, şi pentru că era prins cu lecţiile şi mezinul familiei, a încercat o conversaţie cu pisica.

Citit 1886 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Aprilie 2020 17:43

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.