Viaţa-i viaţă, banu-i ban, chiar şi pentru Irinel

Viaţa-i viaţă, banu-i ban, chiar şi pentru Irinel

Antena 1
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Columbeanu. „Viaţa-i viaţă, banul-ban, om bogat sau simplu cetăţean” - celebrul refren al artistului gălăţean Vasile Şeicaru - a fost coloana sonoră a ştirii Antena Stars despre decăderea a omului de afaceri Irinel Columbeanu. Bine, în această perioadă, cam toate jurnalele de ştiri, inclusiv Pro Tv i-au cântat prohodul financiar bietului „Iri”. Pe scurt, vremurile în care averea lui Irinel număra vreo 150 milioane de euro, proprietăţi şi limuzine, au cam apus. Paparazzi l-au surprins conducând o maşină la mâna a doua şi chibzuindu-şi fiecare bănuţ la cumpărături, în condiţiile în care locuieşte cu chirie în două camere. Totul din cauza unui credit pe care l-a contractat şi căruia nu i-a mai putut face faţă. Aşa a ajuns fără vila de la Izvorani, fără proprietăţi şi să-şi vândă ditai Bentley-ul făcut pe comandă, cu 29.000 de euro, în condiţiile în care a plătit pentru el 240.000. Ceea ce l-a îngropat pe Irinel în datorii ar fi, se pare, cimentul revoluţionar, botezat „columbeanit”, care n-a avut câtuşi de puţin succesul scontat. Cât despre fiica lui, Irinuca, am aflat că se află în America, la mama ei, pentru că Iri nu-i putea plăti cheltuielile şcolarizării. Trist.

Citit 1357 ori Ultima modificare Marți, 12 Mai 2020 20:27

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro