Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* 20 de ani diferenţă. "Eu stăteam pur şi simplu pe scaunul meu, mă pensam, şi vine ea la mine: «Ia să-ţi văd sprâncenele! Sunt ok?». Şi a rămas aşa, focusată pe mine. Şi din momentul acela am început să vorbim şi am rămas cam de nedespărţit. Părinţii nu au fost puţin de acord", explica tânărul prezentat de Antena Stars drept iubitul "cântăreţei cu ochi de diamant".
"Între noi este o diferenţă de aproape 20 de ani, dar nu suntem primii şi cred că nici ultimii care se iubesc în ciuda diferenţei de vârstă. Ne ştim de foarte mult timp, practic a crescut sub ochii mei, l-am ignorat clar fiind diferenţa de vârstă între noi, dar a fost o chestie de moment. Părinţii lui nu au fost de acord fiind nişte persoane mai conservative", povestea cântăreaţa cu pricina, pe nume Lenna Horvath, despre care habar nu am cum şi mai ales ce cântă.
Recunosc, n-am stat să-i ascult decât trei minute, dar am descoperit că au deja un punct comun: vorbesc la fel de prost gramatical.
Revenind la iubirea lor, Lenna susţine că băiatul este matur pentru vârsta lui şi că o face să se simtă "o puştoaică zăpăcită". El susţine că-i plac femeile de la care are multe de învăţat. Şi da, are sprâncenele mai artistice decât ea!

Citit 1439 ori Ultima modificare Joi, 14 Mai 2020 23:05

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro