Veronica se (mai) întoarce?

Veronica se (mai) întoarce?

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Ca în cântec. "Veronica, Veronica, fată bună şi cuminte…", este refrenul care-mi vine în minte de câte ori aud acest nume. Este faimosul film al copilăriei mele, "Veronica", care a avut şi o continuare a poveştii, "Veronica se întoarce". Din păcate, apariţia "Vulpiţei" - Veronica Stegaru din Blăgeşti, transformată de Acces Direct în protagonista unui serial penibil şi interminabil, în care naivitatea, prostia, lenea, kitschul, infatuarea, circul ieftin, ignoranţa şi scandalul se combină în zeci de feluri, au făcut ca aura Veronicăi din copilăria mea să pălească.
Vineri seara, am aflat, însă, cu surprindere, că Veronica Stegaru ar fi părăsit Bucureştiul, că şi-a luat la revedere de la emisiune şi s-a întors în satul natal. Ţi-ai găsit! N-a plecat sigură, ci cu echipa de filmare şi reporterul după ea, iar Viorel, tristul ei consort, o privea din studio. Concluziile le-a tras amfitrioana emisiunii, Mirela Vaida: "Ea a plecat de bunăvoie, și-a părăsit bărbatul, după ce, mai întâi, și-a părăsit copilul! Stați un pic, c-o facem sfântă! Mai avem un pic și ne închinăm la ea"… Nu e cazul, Doamne, fereşte! Dar n-ar fi exclus ca în câteva zile să asistăm la reîntoarcerea în forţă a Vulpiţei… că doar s-a mai întâmplat!

Citit 1046 ori Ultima modificare Luni, 13 Iulie 2020 08:41

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro