Profitorii pandemiei

Profitorii pandemiei

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Halucianant. "Spitalele din ţară, oricum sufocate de numărul tot mai mare de îmbolnăviri, au început să se confrunte cu un fenomen halucinant. La Urgenţe, apar din ce în ce mai des pacienţi falşi. Simulează simptome de coronavirus, pentru a obţine gratuit testul cu care să poată pleca în Grecia", spunea ştirea văzută aseară la Observatorul Antenei 1. Adică în vreme ce unii neagă existenţa virusului, alţii joacă pe bolnavul închipuit, pentru că nu au timp sau nu vor să plătească un test "la privat"? E adevărat, preţurile nu sunt pentru orice buzunar, iar multe centre de testare nu mai au locuri disponibile! Dar risipirea testelor poate răpi şansa la viaţă a oamenilor care chiar au nevoie de ele. Aşa că medicii ajung să facă pe detectivii pentru a fi siguri că simptomele acuzate sunt reale. Situaţia mi-a amintit de imaginile de coşmar de la locul unor accidente de amploare, cu  indivizi care scormonesc printre victime şi leşuri pentru a-şi însuşi bunurile lor. Nu contest că unii se vor îmbogăţi de pe urma situaţiei economice, sociale şi sanitare provocate de pandemie, dar de aici şi până la a "fura" testul cuvenit unei persoane cu adevărat bolnave mi se pare prea mult.

Citit 1457 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Iulie 2020 18:21

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro