”Înjurat” la Antena 1

”Înjurat” la Antena 1

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Testimonial. Aş minţi dacă n-aş recunoaşte că îmi lipseşte Carla’s Dreams din juriul X Factor al Antenei 1. Îmi lipsesc poezia şi profunzimea mesajelor lui, şfichiul usturător al vorbelor cu care „biciuia” concurenţii care n-aveau ce căuta acolo, simt absenţa personajului, în sine, pe care îl crease. Pe Loredana Groza - jur! - era cât pe-aci să n-o recunosc. Diva care şedea pe scaunul ei nu semăna, cel puţin la chip, cu Loredana pe care o ştiam eu. Nici măcar cu „Lori”. Aşa cum nici Daniela Crudu nu mai seamănă cu Cruduţa de acum câţiva ani… dacă înţelegeţi ce vreau să zic.
Cât despre gălăţeanul Flori Ristei… ce să zic? Exigenţă e numele lui, cel puţin deocamdată. „Am primit un mesaj în care cineva mă parafraza și îmi spunea «cântatul tău este dezastru», exact ce i-am spus eu unei concurente, altcineva mi-a spus că nu se aștepta să primească de la mine un «NU». Nu o să mă feresc să spun cuiva «Măi, cânți prost!», pentru că trebuie să îl lovească la un moment dat realitatea. Dar, de la «jurat» la «înjurat» e cale scurtă”, susţine Florin Ristei, într-un testimonial difuzat de Antena 1. Fireşte, e o misiune grea să fii de cealaltă parte a baricadei unui concurs. Pe de altă parte, e trist să vezi cât de repede se uită gloria cucerită la X Factor.

Citit 1895 ori Ultima modificare Marți, 15 Septembrie 2020 08:16

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro