Consilier judeţean de Galaţi, actor de film

Consilier judeţean de Galaţi, actor de film

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Latura artistică a luptătorului. „Boss, a venit pandemia! S-au oprit toate clinicile! Nu se mai fac operaţii! Până la urmă, cine mă iubeşte mă iubeşte şi cu faţa asta”, i-a răspuns Cătălin Moroşanu, proaspăt consilier judeţean de Galaţi, lui Andrei Ștefănescu, la “Showbiz report”, pe Antena Stars. Prezentatorul, care tocmai vorbise despre latura artistică a luptătorului, îi amintise de ultima lor discuţie în care Moroşanu îi spusese că în 2020 vrea să joace într-un film şi să-şi opereze nasul, astfel încât să nu mai arate şifonat de atâţia pumni. Sportivul joacă într-un film rolul unui tată a cărui fiică este răpită, iar el trebuie să o salveze. Întrebat dacă a încercat să-şi imagineze situaţia în realitate, pentru a intra mai bine în pielea personajului şi a transmite emoţia, a ripostat vehement: „Niciodată! Cum să-mi fie fata răpită? Scenele emoţionante au fost mai greu de jucat, dar eu cred că m-am descurcat”. E drept, i-ar plăcea şi un rol negativ, nu doar unul de salvator. Chiar dacă convingeri de veşnic băiat bun: „Cel mai mare vis al meu este să las ceva pentru copiii noştri. Copiii noştri sunt cei mai importanţi, trebuie să investim în ei. Toţi trebuie să aibă o mentalitate de învingători, oameni care să reuşească în viaţă şi să aducă un plus de beneficiu societăţii”.

Citit 5516 ori Ultima modificare Joi, 29 Octombrie 2020 22:15

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro