Adda „terorista” şi soţul bucătar

Adda „terorista” şi soţul bucătar
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Chefi la cuţite. Aprigă nevastă, Adda! Mărturisesc sincer, nu mi-aş fi închipuit-o pe artista care transformă în emoţie pură un cântec precum „Nu plânge, Ană!” să aibă o asemenea relaţie cu năbădăi cu soţul, Cătălin Rizea. Ce perdafuri şi-a luat, sărmanul, în cursa nebună de la „Asia Express” au văzut toţi telespectatorii. Chit că Adda a încercat să explice că nu-i rea, doar are gura mare.

Miercuri seara, am aşteptat cu emoţie verdictul „Chefilor la cuţite” şi m-am bucurat sincer când l-am văzut pe Cătălin Rizea, soţul Addei, ales de Cătălin Scărlătescu. „Ai făcut ultimele două, cele mai bune farfurii. De aici încolo, cel puţin zece să mai faci”, i-a spus chef Scărlătescu. Nu a fost doar o decizie pentru rating. Rizea a „fiert” în emoţii alături de toţi ceilalţi peste o sută de concurenţi din bootcamp, oameni obişnuiţi, fără statut de persoană publică.

„O alegere foarte bună, foarte inteligentă. Cătălin este, într-adevăr, foarte pasionat de bucătărie şi găteşte foarte bine”, a spus şi chef Sorin Bontea.„Pot da vina pe tine când mă îngraș”, a fost comentariul Addei, mândră de reuşita soţului ei. Acum înţeleg ce a inspirat versul din cântec: „Tu miroşi a flori de măr/ Eu miros a tocăniţă, draga mea…”

Citit 1708 ori Ultima modificare Joi, 05 Noiembrie 2020 19:36

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.