Tatăl şi fiul, în aceeaşi competiţie

Tatăl şi fiul, în aceeaşi competiţie

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Gimnastica din sânge. "Nu mi-am imaginat vreodată că voi face atât de mult timp gimnastică astfel încât să concurez la aceeași competiție cu Richie, băiatul meu. Mă bucur, e ceva inedit. L-am văzut! Poate să fie mai ambiţios, şi are şi foarte mult de muncă până devine mai bun", mărturisea, la ştirile sportive ale TVR, marele gimnast Marian Drăgulescu. Sportivul va împlini 40 de ani, iar fiul său, 14. Cei doi au oferit un moment unic, concurând în aceeaşi competiţie - Naţionalele de Gimnastică de la Ploieşti: veteranul - la seniori, fiul - la juniori 2. Richard Drăgulescu face gimnastică de la vârsta de patru ani şi vrea să ajungă mai bun decât părintele lui. Deocamdată a câştigat bronzul la sol, acolo unde tatăl său este deja multiplu campion. Potrivit jurnaliştilor, tatăl mai are un motiv de mândrie: feciorul are note mai mari la şcoală decât avea el.

Revenind la Marian Drăgulescu, sportivul nu renunţă la aurul olimpic la care râvneşte - singurul care îi lipseşte din impresionantul palmares, şi este hotărât să participe, în 2021, la Jocurile Olimpice: "Un an sigur mă mai vedeți, la anul, după Olimpiadă, mai este și Campionatul Mondial la care vreau să particip. Din 2008 am tot zis că mă retrag și suntem în 2020, așa că nu mai zic nimic", a glumit sportivul.

Citit 900 ori Ultima modificare Joi, 19 Noiembrie 2020 21:10

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro