Tupeu de manelist

Tupeu de manelist

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
1 comentariu

* "Leul nu era rănit, era actor!”. Măi dragă autorităţi, păi se poate să trimiteţi nişte amatori acasă la domnu’ Dani Mocanu, ca să caute leul cu o rană deschisă la picior pe care artistu’ îl trăgea de un lanț și chiar îl călărea în ultimul videoclip?! Şi ce să vezi, s-a simţit lezat artistu’ şi a făcut băşcălie pe Facebook: „Mascații au venit în căutarea leului și, da, chiar m-au găsit acasă… dar unde e leul?”.
Apoi a protestat la Antena 1: „Eu nu dau nicio declarație în fața acestor procurori amatori. Eu sunt numărul 1 și vreau să stau de vorbă cu numărul 1 din MAI. Doar domnul Vela sau domnul procuror general al României pot obține o declarație de la mine. Unde există dovadă concretă că eu am maltratat acel leu? Eu l-am pupat, m-am jucat cu el. Era vesel, s-a pus cu lăbuțele în sus. Rănile acelea trebuie să le descopere poliția dacă există sau nu, eu vă spun că era un machiaj profesional. A fost un actor”, a spus Dani Mocanu.
Bine, eu mă întreb dacă autorităţile îşi închipuiau că leul are culcuşul pe fotoliul din odaie, precum pisica mea. Ce să zic, leul era talentat din cale-afară jucând atât de veridic rănile şi suferinţa. Sper că domnu’ Vela şi-a programat o audienţă la domnu’ Dani Mocanu. Că poate procurorul general nu se califică exigenţelor manelistice.

Citit 636 ori Ultima modificare Vineri, 27 Noiembrie 2020 08:43

1 comentariu

 • postat de Gabriela Vineri, 27 Noiembrie 2020 14:43 5.13.250.*** Link la comentariu
  0
  3

  Cocălari ordinari...Asta-i țara, asta-i specia, cu ăștia defilați, cu ăștia vă e asociată imaginea. Golănie, tupeu por esc, mârlănie... Țara lui Papură Vodă. Maneau și sarmaua asta-i baza la români. De unde empatie, omenie, bun simț... Golănie, asta le place unora, iar țara asta se afundă și mai mult în mizerie, în neputință.

  Adulați astfel de specimene și comportamentul lor odios, iar odraslele vor crește și se vor forma în viață "educați" astfel...cu golănie, tupeu. Că "ei e șmecheri, dom'le", fripturiștii ăștia cu schelelăiturile lor pe post de "melodie". "Ei e hartiști". =)))

  Băi, educația, bunul simț, empatia...astea lipsesc soxietății, poporului ăsta. Nu golănia pe post de "talent".

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.