Tupeu de manelist

Tupeu de manelist
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* "Leul nu era rănit, era actor!”. Măi dragă autorităţi, păi se poate să trimiteţi nişte amatori acasă la domnu’ Dani Mocanu, ca să caute leul cu o rană deschisă la picior pe care artistu’ îl trăgea de un lanț și chiar îl călărea în ultimul videoclip?! Şi ce să vezi, s-a simţit lezat artistu’ şi a făcut băşcălie pe Facebook: „Mascații au venit în căutarea leului și, da, chiar m-au găsit acasă… dar unde e leul?”.

Apoi a protestat la Antena 1: „Eu nu dau nicio declarație în fața acestor procurori amatori. Eu sunt numărul 1 și vreau să stau de vorbă cu numărul 1 din MAI. Doar domnul Vela sau domnul procuror general al României pot obține o declarație de la mine. Unde există dovadă concretă că eu am maltratat acel leu? Eu l-am pupat, m-am jucat cu el. Era vesel, s-a pus cu lăbuțele în sus. Rănile acelea trebuie să le descopere poliția dacă există sau nu, eu vă spun că era un machiaj profesional. A fost un actor”, a spus Dani Mocanu.

Bine, eu mă întreb dacă autorităţile îşi închipuiau că leul are culcuşul pe fotoliul din odaie, precum pisica mea. Ce să zic, leul era talentat din cale-afară jucând atât de veridic rănile şi suferinţa. Sper că domnu’ Vela şi-a programat o audienţă la domnu’ Dani Mocanu. Că poate procurorul general nu se califică exigenţelor manelistice.

Citit 1038 ori Ultima modificare Vineri, 27 Noiembrie 2020 08:43

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.