Ce-aţi făcut cu Gina Pistol? Dar cu Anna Lesko?

Ce-aţi făcut cu Gina Pistol? Dar cu Anna Lesko?
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* De nerecunoscut. "Gina, unde-i Gina?", a fost întrebarea-şoc lui chef Florin Dumitrescu, pe care, de ce să nu recunosc, am împărtăşit-o. "Tot eu sunt, simpaticilor! Mi-a crescut părul! Ce să fac, aşa m-am trezit azi dimineaţă", a motivat roşcata cu plete lungi, care avea chipul, trupul şi vocea Ginei Pistol. A refuzat să spună secretul transformării spectaculoase, spre dezamăgirea lui chef Cătălin Scărlătescu, singurul care ar fi putut râvni la o asemenea podoabă capilară lungă şi bogată.

În vreme ce la Antena 1, "Chefi la cuţite", Gina Pistol era vedeta unei frumoase schimbări de look, la "Ferma" Pro TV, Anna Lesko suferise o transformare de altă natură. Din zâna bună şi suavă, care gătea grozav din nimic, devenise revendicativă, furioasă şi frustrată. Concret, i-a vârât pe concurenţi în şedinţă şi i-a obligat să argumenteze de ce au trimis-o la ultimul duel cu eliminare dinaintea finalei. "Am împărtășit cu voi, am investit emoțional, sentimental, o groază de timp din viața mea degeaba...", le-a reproşat cântăreaţa. Ba mai mult, le-a pus unora dintre participanţi bărbăţia la îndoială.

Dincolo de intrigi, de eschive, de pretexte, m-a şocat răspunsul lui George Burcea: "Pentru că aşa a vrut cucul meu". Un răspuns cu adevărat bărbătesc. Gentleman, nu alta!

Citit 1527 ori Ultima modificare Joi, 03 Decembrie 2020 22:18

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.