Când TVR plăteşte mizerii cu banii mei

Când TVR plăteşte mizerii cu banii mei
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

* Revelion fără umor. "Doamne, ce-mi place mie de Iohannis! Mor! Sunt foc pe Iohannis! Când vorbește el așa, raaar… raaar… am timp să mă crăcesc și de trei ori!". Zâmbiţi? Râdeţi în hohote? Este una dintre glumele de "Revelion la mine acas’" slobozită - cer iertare pentru termen, dar trebuia să rămân în context - la TVR1 de Mugur Mihăescu, în rol de Leana. O să-mi spuneţi că nici alţii n-au avut glume mai răsărite. Că Antena 1 a oferit un prea-lung Revelion al (de)mascărilor, în care una dintre protagoniste a fost Elena Udrea, în rol de vrăjitoare. Că manelele au sunat pe toate posturile şi vocile de la Jador cu "toate harfele" până la Marcel Pavel cântând "Cenuşăreasa" trupei Azur. De România Tv ce să mai zic? Că era să-mi stea inima când l-am văzut pe dr. Nicolae Bacalbaşa pe ecran la "Superrevelionul României"! De fapt, erau imagini din vechile revelioane, prelucrate şi vândute ca noi, că poate nu se prind fraierii. Pardon, telespectatorii. Şi în tot acest jalnic context general, de ce mă leg de mizeriile TVR1? Pentru că-s plătite din bani publici! Dacă Antena 1 o transformă pe Elena Udrea în vrăjitoare sau dacă România Tv păcăleşte publicul o fac pe banii lor, de posturi private. Dacă TVR1 oferă un spectacol grotesc din categoria "Șterge-m-aș eu cu masca aia undeva!", o face (şi) pe banii mei!

Citit 2487 ori Ultima modificare Duminică, 03 Ianuarie 2021 17:14

Mai multe din această categorie:

5 comentarii

 • postat de Adrian
  Luni, 04 Ianuarie 2021 22:45
  89.39.81.***
  Sunt si banii mei nu doar al celor 15% usriști așa ca mai ușor cu propaganda. Sau trebuie sa ridice osanale liderului maximò???
  8
  1
  Raportează
 • postat de MIHAIL
  Luni, 04 Ianuarie 2021 21:50
  5.13.215.***
  STIMATA DOAMNA ANCA MELINTE,IN PRIMUL RAND LA MULTI ANI!!!CA DE OBICEI ,ASA CUM NE-ATI OBISNUIT,OBSERVATII JUSTE,DE MARE BUNSIMT!!!SPUNEA UN MARE INTELEPT FRANCEZ;,,CEI MAI SUPARATORI PROSTI SUNT PROSTII SPIRITUALI!!!CIRC IEFTIN, la TVKITSCH DE ULTIMA SPETA,marii nostri artisti de odinioara se intorc in mormant,daca amaratul asta obraznic si de prost gust MUGUR si nu maI stiu cum ii spune este actor de comedie,va rog pe dumneavoastra sa-mi spuneti ,stimatii cititori, ce au fost BIRLIC,GIUGARU, CARAGIU,FINTESTEANU,NIKI ATANASIU,BELIGAN,MORARU etc,etc???!!! INTERESE infecte au stat in spatele unor asemenea oribilitati pretins artistice,noroc ca de cativa ani am inspiratia sa petrec folosind youtube,accesand ce stiu ca-mi face placere ,inclusiv opera ,gen atat de drag sufletului meu!!!TV ROMANA sa fie PRIVATA ,NU VREAU SA PLATESC ,DEJA PLATESC LA CABLU si ce vreau si ce nu !!
  1
  10
  Raportează
 • postat de Sandu
  Luni, 04 Ianuarie 2021 16:00
  89.39.81.***
  Daca ar fi cantat ceva sau ar fi ridicat osanale conducatorului iubit ce bine ar fi fost....Nu de alta dar cei care au trait si inainte de 89 am fi rememorat acele triste vremuri care au marcat viata contemporanilor, parintilor si bunicilor nostri.
  7
  7
  Raportează
 • postat de Logan
  Luni, 04 Ianuarie 2021 14:45
  86.123.138.***
  Televiziunea romana ar trebui renumita sub alta forma si trecuta la statutul de "privat"(ei oricum au reclame).
  Apoi ar trebui umblat la toate programele si schimbat aproape tot personalul iar populatia sa nu mai fie obligata sa plateasca pentru TVR. Sa devina o companie privata si un concurent in media.
  Si inchise canalele pentru care se genereaza costuri suplimentare...gen.... TVR3
  2
  10
  Raportează
 • postat de Mariuca
  Luni, 04 Ianuarie 2021 11:22
  5.12.175.***
  Daca acea doamna nu va fi schimbata de la conducerea TVR vom mai avea ocazia sa vedem astfel de mizerii. Spun sa vedem pentru cine se uita la asa ceva: eu cand am vazut numele lui garcea m-am intrebat cum poate gazdui TVR asemenea maculatura. Din pacate, poate!
  3
  25
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.