Faimoşii ploii la ”Survivor”

Faimoşii ploii la ”Survivor”

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Celebritate degeaba. Faima nu ţine de foame, nici de cald, nici de ploaie. Asta s-a văzut clar la primele două ediţii ale "Survivor România", unde echipa Faimoşilor a pierdut consecutiv două lupte: cea pentru acoperiş şi foc şi cea pentru un kit de unelte. După primul duel ratat, câţiva dintre Faimoşi au protestat că nu e corect, că Războinicii sunt în majoritate sportivi bine antrenaţi, în vreme ce ei sunt artişti, unii trecuţi chiar de prima tinereţe, precum manelistul Costi Ioniţă, convertit într-un soi de lider spiritual al echipei. Deşi sportiv profesionist, Cătălin Moroşanu a adus echipei sale un singur punct, kilogramele în plus împiedicându-l să se mişte cu agilitate pe traseu. Dacă tot vorbim de manelişti, cel mai rău de gură este Jador, care a coborât nivelul hărţuirii verbale a adversarului sub elasticul slipului. Aşa se face că, duminică seara, în vreme ce războinicii erau în urale pentru că îşi adjudecaseră ciocanul şi câteva cuie, Jador a replicat că nu-i trebuie, că el are „ciocănel”. Ne îndoim că-l va putea folosi pentru spartul nucilor de cocos ori pentru încropirea unui adăpost… În contrapartidă, în pragul unei crize de isterie, Moroşanu se declara dispus să moară de foame. Şi pentru ca atmosfera să fie pe măsură, în timpul nopţii, în timp ce faimoşii încercau să doarmă, s-a pornit ploaia.

Citit 1328 ori Ultima modificare Luni, 11 Ianuarie 2021 18:47

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro