Show tv care… epilează bărbaţi

Show tv care… epilează bărbaţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Travesti. Epilat, cu unghii false, gene lungi, lentile de contact, perucă şi tocuri. Este proba de foc de care nu scapă concurenţii longevivului show „Te cunosc de undeva”, care va reîncepe sâmbătă pe Antena 1. Producătorii s-au grăbit să dezvăluie deja că Pepe va deschide sezonul cu un travesti de excepţie: „Am de jucat un suflet de femeie cu o voce de bărbat!”, a mărturisit artistul, nevoit să renunţe la barbă, să se epileze, să poarte tocuri şi o fustă foarte scurtă pentru personajul său.

De travesti n-a scăpat nici Radu Ştefan Bănică, fiul lui Ştefan Bănică. „Piesa e un fel de ruleta rusească, totul sau nimic! O să fiţi surprinşi”, a mărturisit Ozana Barabancea, membră a juriului, în vreme ce tânărul Bănică e gata să pună în aplicare tot ceea ce a învăţat în facultatea de teatru.

Nici concurentele n-au o misiune mai uşoară. Iată, de pildă, Mirela Vaida va trebui să se transforme în Shakira. Deocamdată s-a ales cu vânătăi cât n-a adunat în toată copilăria ei: „Întocmai precum Shakira, am de reprodus o bucăţică dintr-un bellydance. Din cauza unei frânghii cu care am tot încercat să exersez ca să îmi iasă pe ritm şi pe măsură, nu mi-am dat seama cât de tare m-am lovit, însă a doua zi dimineaţa, şoc şi groază, mă uitam şi nu îmi venea să cred, eram plină de vânătăi!”, a dezvăluit Mirela. Pe scurt, să înceapă spectacolul transformărilor!

Citit 1074 ori Ultima modificare Vineri, 05 Februarie 2021 10:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.