Moroşanu, veriga slabă

Moroşanu, veriga slabă

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

* Orgolii, râcă şi mâncătorie. Dacă „Faimoşii” ar depune tot atâta energie pe traseele din competiţie, câtă risipesc pentru a se certa între ei şi a croşeta planuri şi strategii, probabil că echipa adversă, a Războinicilor, ar rămâne fără componenţi la „Survivor”. Nu e cazul! Iată-aşa din liderul şi mentorul echipei, Cătălin Moroşanu, a devenit ţintă pentru tabăra formată din Zanni, Sebastian Chitoșcă și Ana Porgras. Fostul Luptător se simte vizat și spune că este văzut drept veriga slabă de la băieți: „Eu știu foarte bine că, dacă aș pierde patru sau trei meciuri, primul votat aș fi eu, nu unul din grupul lor. Eu știu lucrul ăsta și, dacă n-aș spune așa, aș fi eu fals. Vorbim foarte frumos, dar pe la spate se fac strategii, că azi pe cine votăm, pe acela sau pe acela”, a izbucnit „Moro”.

Ei bine, unul dintre noul „Faimos” Chitoșcă a spus-o apăsat, cu subiect şi predicat, că Moroşanu este veriga slabă a băieţilor şi că ar trebui să plece acasă! Între noi fie vorba, mă gândesc că poate politicianul liberal Moroşanu ar avea treabă prin Consiliul Judeţean Galaţi, al cărui membru este încă! Sau poate echipa liberalilor de la judeţ ar avea nevoie de forţa dânsului! Şi zău dacă nu m-am crucit când l-am auzit pe unul dintre concurenţi vorbind despre durata de cinci-şase luni a „Survivor”. Nu-i cam mult?

Citit 677 ori Ultima modificare Luni, 22 Februarie 2021 00:00

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro