Încă o gălăţeancă la „Survivor România”

Încă o gălăţeancă la „Survivor România”

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

* Moro, în extaz. După Ana Porgras, celebră gimnastă aleasă Cetăţean de Onoare al municipiului Galaţi, o altă gălăţeancă a completat echipa "Faimoşilor" de la "Survivor România" - Andreea Antonescu. E convinsă că participarea la reality-show va deveni clar, de departe, una dintre experienţele vieţii sale şi e gata să-şi testeze limitele: "Recunosc, nu sunt eu cea mai înotătoare dintre înotătoare, dar sunt convinsă că până la final voi ajunge să mă descurc chiar foarte bine". În echipa "Faimoşilor", Cătălin Moroşanu, consilier judeţean PNL Galaţi, e deja în extaz: "A venit Andreea Antonescu. Ea nu știe că în tinerețea mea eram fan al formației Andre. Şi când eram mic spuneam: «Mamă, ce voluptoasă este Andreea Antonescu», «Mamă, ce bunăciune!». Nu mi-am imaginat niciodată că peste câţiva ani o să mă trezesc cu Andreea Antonescu lângă mine. Mi se pare wow. Vezi cum lucrează universul, întâlnim oameni în momente incredibile".
Dragă Moro, să le luăm pe rând: nu e deloc flatant, când e vorba despre o femeie, să spui că erai fanul ei în copilărie. O faci mai… puţin tânără decât e cazul! Andreea are doar 38 de ani! Iar "Universul" nu are treabă cu planurile Kanal D, care în ritmul în care aduce noi concurenţi pe insulă poate lungi pelteaua la infinit.

Citit 1009 ori Ultima modificare Vineri, 26 Februarie 2021 17:11

1 comentariu

  • postat de corina Sâmbătă, 27 Februarie 2021 18:01 5.14.144.*** Link la comentariu
    0
    0

    sa i trimită cineva ordinea de zi d-lui consilier în Tanganica... sau pe unde o fi. nu de alta, dar sa nu cumva sa se construiască aeroportul și când s o întoarce sa spună ca nu este de acord.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.