Gălăţence, în competiţia pentru inima Burlacului

Gălăţence, în competiţia pentru inima Burlacului
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

* Dominatoarea şi medicinista. Din start, vreau să strig „mea culpa” dacă între cele 15 de concurente alese de „Burlacul” Andi Constantin sunt mai multe gălăţence decât cele două care au spus cu subiect şi predicat că sunt din Galaţi.

„Numele meu este Bianca, am 20 de ani și sunt din Galați. Imediat ce spun care este job-ul meu se instalează o liniște de capelă. Sunt dominatoare. Bărbații care au foarte mult succes în viața reală vor să le spun că sunt ratați și că nu au făcut nimic în viața lor, vor să fie umiliți. La început mă simțeam puțin ciudat, dar, până la urmă, ei plătesc pentru asta”, a mărturisit Bianca Bonef, vineri seara, la Antena 1. Gălăţeanca a precizat că munca ei se desfăşoară on-line, nu are contact fizic cu clienţii. Rivalele au susţinut că Andi nu pare a fi „supus”. Dar asta rămâne de văzut.

Important este că prima pe care "Burlacul" a ales-o pentru o mică întâlnire a fost gălăţeanca Rodica Budurcă. Are 24 de ani, este studentă la Medicină, dar conduce deja și propria afacere, un salon de înfrumusețare. Nici măcar accidentul teribil pe care l-a avut cu doar o zi înainte de filmări nu a oprit-o! Şi dincolo de autoturismul făcut praf, şi de lovitura în stern, cel mai mult au avut de suferit unghiile. Dar Burlacul n-a avut o problemă cu asta!

Citit 9200 ori Ultima modificare Duminică, 07 Martie 2021 23:48

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.