Un popă multifuncţional, de la fotbal la altar (VIDEO)

Un popă multifuncţional, de la fotbal la altar (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Nimic fără Dumnezeu. "Pe lângă activitatea de la cor, facem şi artă culinară: eu gătesc şi ele se uită. Am făcut echipă de fotbal, ansamblu de dansuri. Am şi licenţă de antrenor de la FRF. Am jucat şi handbal, şi şah, şi table, tenis de masă, chiar am la biserică o masă de tenis, unde organizăm campionate. Suntem oameni înainte de toate", mărturisea, luni seara, preotul Alexandru Balaban, venit alături de Corala "Nihil Sine Deo" a Parohiei Dăeni, Tulcea, la "Românii au talent".

Înainte să ia calea Teologiei, după cum a mărturisit, visa o carieră în fotbal, dar din cauza unei căzături din căruţă i s-au deplasat două inele de la coloană: "Doctorii mi-au spus că mari şanse nu mai am. Aveam o bătrână lângă mine care vindea lumânări la biserică şi îmi tot vorbea de sfinţi. Seara, am visat o bătrână că mă ducea la spital şi că m-am făcut bine. M-am dus la radiografie, iar doctorii mi-au spus că nu mai sunt probleme. Aşa mi-am dat seama cine era bătrâna respectivă din vis, era Sfânta Parascheva şi datorită ei tind să cred că Dumnezeu m-a îndreptat", a povestit preotul. Un popă multifuncţional, după cum l-a numit Smiley, care are trei fetiţe cu preoteasa lui, ofiţer de poliţie. Vorba lui Florin Călinescu: "să faci lucrarea Domnului în anul în care trăieşti: cultură, sport educaţie, să ţii comunitatea vie".

Citit 1160 ori Ultima modificare Marți, 16 Martie 2021 22:04

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

 • postat de UN CREDINCIOS SMERIT
  Miercuri, 17 Martie 2021 15:56
  5.13.225.***
  BAIAT DESTEPT; dupa putinta lui,mananca si el o bucata de paine,ce-i drept,fara prea multa sudoare o capata!!!SANATATE SI NUMAI BINE LA TOATA LUMEA!!!ORICUM ,nu credeam ca si la emisiunea asta populara sa se ajunga la propaganda religioasa;povestile cu SFANTA ,care ar fi ele isi au locul la posturile de televiziune si radio ale BISERICII ,nu la emisiunile de divertisment...Aceste nevinovate povesti nu-si au locul nici in programa scolara,fiind dintre cei care cred ca ISTORIA RELIGIILOR, obiect de cultura ar trebui sa se studieze si nu sa se faca indoctrinare religioasa,bagand pe gat celor mici o anumita religie...
  1
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.