Cum să dai cu mucii-n stridii
Foto: Antena 1

Cum să dai cu mucii-n stridii
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Cuţit de aoleu. Ştiu că expresia neaoşă este "cu mucii în fasole", dar nu e vina mea că în loc de fasole, concurentul a ales să gătească „Stridie în spuma mării”. Concret, tânărul, pe nume Pavel Gherghe, a vrut să arate că ştie diferite tehnici de bucătărie, combinând mere verzi, lime, cidru, şampanie, gelatină pe o stridie, afumată cu lemn de măr. Rezultatul? „Muci!”, a constatat chef Florin Dumitrescu, după ce a luat cu furculiţa din conţinut. Gustul era şi el necomestibil. Chiar şi concurentul recunoştea că nu i-a ieşit chiar ce trebuia să fie. Deși a obținut două cuțite și șansa de a merge mai departe în bootcamp, chef Cătălin Scărlătescu a decis să-i ofere cuțitul de aur, adică un loc în echipa lui. Ajuns în culise, bucătarul nostru a decis că el vrea musai la chef Sorin Bontea în echipă şi că dă cuţitul de aur înapoi. Auzind, chef Bontea a sărit să-l muşte şi mai multe nu: „Băi, Pavel, fii atent ce îți spun! S-ar putea să nu te iau în echipă. A mai fost un concurent care a dat cuțitul înapoi a plecat la primul battle”. Laşitatea şi-a spus cuvântul şi flăcăul nostru a decis să păstreze cuţitul de aur. Dar nu şi chef Scărlătescu: „Decât să am în echipa mea o jumătate de inimă frântă, mai bine să caut pe cineva care vrea într-adevărat un cuțit”, i-a spus în timp ce i-a retras cuțitul de aur și i-a oferit unul negru.

Citit 1093 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Martie 2021 22:32

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.