File mignon preparat de un gălăţean de doar 12 ani (VIDEO)

File mignon preparat de un gălăţean de doar 12 ani (VIDEO)

Antena 1
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Chefi la cuţite. Luca Marius Ogrezeanu, în vârstă de doar 12 ani, din Galaţi, a venit la "Chefi la cuţite" provocat de un prieten. S-a înscris în concurs fără ştirea părinţilor, care îl susţin în tot ceea ce face. Iar când vine vorba de gătit, ei îi cumpără ingredientele, iar băiatul îşi ia ustensilele. De altfel, părinţii ştiu deja ce gust minunat poate avea un file mignon cu sos de piper verde şi ciuperci brune, preparat inspirat din reţetele faimosului Jamie Oliver, cu care Luca i-a uimit pe chefi! Unde mai pui că gălăţeanul a pregătit patru farfurii, în loc de trei, pentru că a venit la masă şi chef Nicolai Tand. Trebuie să ştiţi că Luca se descurcă la fel de bine şi cu bucătăria mexicană, şi cu cea americană! Burgerii şi clătitele americane fac parte din meniul obişnuit al sfârşitului de săptămână. Dar are o slăbiciune pentru bucătăria franţuzească: "Îmi plac aromele, deoarece sunt destul de puternice carnea de vită şi carnea de raţă".

În timpul liber, lui Luca îi place să compună texte creative cu care îşi impresionează profesorii. Ce ziceţi de un extraterestru care şi-a aruncat găinile de pe planeta Marte, fapt care explică apariţia orătăniilor pe Pământ?! Revenind la bucătărie, Luca are planuri mari: să devină bucătar sau să îşi deschidă propriul restaurant, în Franţa sau la Tokyo!

Citit 795 ori Ultima modificare Marți, 06 Aprilie 2021 22:29

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro