Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Îl aşteaptă şedinţa CJ. „Forţa, sălbaticii! Forţa, faimoşii!” au fost urletele de luptă cu care, în cârje, Cătălin Moroşanu şi-a făcut ieşirea din „Survivor România”. „Am meniscul rupt, şi în orice situaţie, chiar dacă aş mai intra o dată pe traseu, în secunda următoare îmi sare meniscul şi poate să îmi afecteze ligamentele încrucişate. Vreau să ajung în Romania pe picioarele mele!”, a mărturisit sportivul. „Un carusel de emoţii sau un amalgam de sentimente”, după cum şi-a descris starea de spirit la Consiliul de Urgenţă convocat special pentru ca Moroşanu să-şi poată lua rămas bun de la colegi. „Cu aceşti oameni pe care i-am şi iubit, i-am şi urât, am făcut lucruri extraordinare, am făcut o echipă adevărată. Rolul meu aici se încheie. Am intrat cu 115 kilograme, 36 de ani, dar zic ca m-am comportat onorabil”, a mai spus „Moro”. Faimoşii şi Războinicii au vărsat lacrimi – unele sincere, altele de crocodil – au aplaudat şi au simţit nevoia să se valideze în funcţie de colegul sau adversarul lor. Indiferent de kilogramele în plus, de vârsta ori lipsa de antrenament care şi-au mai spus cuvântul pe traseele „Surivor”, Moroşanu rămâne un campion pentru care s-a ridicat tricolorul şi a cântat Imnul României. Şi mai este şi consilier judeţean Galaţi care marţi are şedinţă. Şi ar fi drăguţ să participe şi dânsul la aprobarea bugetului, nu-i aşa?

Citit 1234 ori Ultima modificare Vineri, 16 Aprilie 2021 18:48

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro