Miss Litoral, la 50 de ani

Miss Litoral, la 50 de ani
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Tinereţe... şi atât. „Aş vrea să fiu frumoasă ca un vis!/ Într-o zi, eu ştiu precis/ Că voi ajunge miss!”, cânta Anca Ţurcaşiu, în rolul Tinei Chitic, acum mai bine de 30 de ani, în filmul „Miss Litoral”. La scena cu pricina mi-a zburat gândul aflând de la „Exclusiv VIP” cu Cristi Brancu, pe Prima Tv, despre darul pe care Anca Ţurcaşiu l-a făcut celor care o urmăresc şi o admiră.

La aniversarea vârstei de 51 de ani, artista a făcut public un filmuleț making-off, de la ședința foto la malul mării pe care a realizat-o astă-toamnă, la frumoasa vârstă de 50 de ani. Fireşte, n-a scăpat de comentariile înveninate (majoritatea feminine) din categoria: „Cine eşti tu şi ce-ai făcut cu Anca Ţurcaşiu?!”, „Te-ai operat de nu te mai recunoaşte lumea!”, „Ce ţi-ai făcut la faţă? Arătai mai bine înainte!”.

Dincolo de răutăţi gratuite, Anca Ţurcaşiu dovedeşte cu prisosinţă că vârsta este doar un număr. „Pozele au o senzualitate şi o feminitate aparte. Mi se pare mie că transmit o stare frumoasă. Eu trăiesc fiecare zi cu bucurie! Toată lumea mă întreabă cum reuşesc să fiu aşa. Habar n-am! Chiar n-am niciun secret. Doar mă bucur!”, a mărturisit Anca Ţurcaşiu, iscodită de Cristi Brancu. Cert este că Anca Ţurcaşiu pare să reinventeze basmul "Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte". Este doar tinereţe şi atât!

Citit 1432 ori Ultima modificare Vineri, 14 Mai 2021 22:23

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.