"Poate te-aude şi preşedintele!"

"Poate te-aude şi preşedintele!"
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Întrebări. "Florin Călinescu este în picioare!"/ - "Păi în ce să mai fiu! Atâta sunt! Atâta am! Aduc şi-o scară!", a fost schimbul de replici dintre Pavel Bartoş şi Florin Călinescu, după momentul excepţional al finalistei Ana Maria Mărgean, de la "Românii au talent".

"Fetiţa mea, tu ce vrei să faci mai încolo?", a întrebat-o Florin Călinescu. "Păi, aş vrea să continui cu ventrilocia şi aş vrea să fac o carieră în muzică mai mult", a răspuns copila de 11 ani. "Poate te aude şi preşedintele care nici pe-o voce şi cu gura deschisă nu poate să vorbească! Asta de la Muncă, primul ministru! Fraţilor, voi aţi auzit? Un nou capitol în nomenclatura muncii: ventrilocie. Măi, fata mea, poţi să te apuci de orice, eşti genială! Dar şocul îl produci cu simplitatea, firescul şi detaşarea. Doamne-Dumnezeule, ventriloaca lu’ tata, incredibil aşa ceva! Nu numai că eşti artistă, nu numai că eşti păpuşăreasă, dar să cânţi în halul acesta?", a exclamat maestrul Călinescu.

Pe scurt, o copilă de 11 ani, Ana Maria Mărgean, a câştigat trofeul "Românii au talent" cântând pe trei voci diferite - dintre care două ca ventriloc - şi mânuind două păpuşi. Iar pe locul al doilea s-a clasat un tânăr care le-a strigat părinţilor care l-au părăsit: "Mamă, tată, v-am iertat!". România, ce faci tu cu aceşti copii şi tineri excepţionali?

Citit 969 ori Ultima modificare Duminică, 30 Mai 2021 20:59

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.