Nu mai plânge Cove... după gălăţeancă!

Nu mai plânge Cove... după gălăţeancă!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Sare pe rană. „Măi Cove, eu cred că tu le faci ceva şi pleacă!” – „Ce să fac, în viaţa fiecărui bărbat vine un moment greu când… asta este! Nu mai poţi continua!”, suferea Cove în pragul despărţirii de Lora, alături de care a prezentat emisiunea „Vorbește lumea” vreme de cinci luni, la Pro TV. Mai precis, de când Adela Popescu a luat o pauză pentru a deveni mămică pentru a treia oară. O să-mi spuneţi că Lora e #moldoveancă, născută în Vaslui, însă chiar ea o spune: "Din clasa I am început să fiu gălăţeancă". 

„Nu mai plânge, nebunaticule! Daţi-i o batistă, vă rog!”, punea artista sare pe rănile în orgoliu ale lui Cove.

Unde pleacă Lora? „Pe scenă, Covilicu’! Unde-i locul meu! Lumea vorbeşte aici, dar mă ceartă în alte părţi! Trebuie să fiu realistă şi să-mi dau seama că chiar nu mă ţin bateriile pentru toate proiectele din care aş vrea să fac parte. Începe caravana de promovare a filmului «Pup-o, mă! 2», filmez pentru un nou film, au clipuri de făcut… Doamne, de cât timp n-am mai lansat o piesă! Nu mai zic că lansez produse noi pentru brandul meu de îngrijire a pielii”, a înşirat Lora ce are de făcut.

Revenind la Cove, pare că aşa i-a fost scris, să fie mereu în umbra celebrităţii unor colege. Cred că de pe vremea „Zânei Surprizelor” i se trage, dacă mai ţineţi minte… A fost asistentul Andreei Marin.

Citit 3174 ori Ultima modificare Luni, 14 Iunie 2021 21:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.