X Factorul lui Viorel de la Galați (VIDEO)

X Factorul lui Viorel de la Galați (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Show. Cu experiența celor șase participări la „Românii au talent”, gălățeanul Viorel Stănescu a făcut spectacol și la „X Factor”. Dacă la Pro Tv a dansat pe scenă cu Mihaela Rădulescu, Andra, Andi Moisescu, Smiley și Pavel Bartoș, iar Mihai Petre l-a numit „plăcerea lui vinovată”, la Antena 1, să le scoată la dans pe Loredana și Delia a fost floare la ureche. Cele două i s-au alăturat pe scenă unde Viorel s-a dezlănțuit cântând și dansând „Love Is All Around” a lui DJ Bobo.

Primul „Da” a venit de la Ștefan Bănică, iar următorul, de la Florin Ristei: „Nu am cum să apreciez altfel momentul ăsta. Ești și gălățean, nu am mai fost acasă de ceva vreme, când ajungi salută oamenii și zi că ai primit un «DA» de la mine”. Cel de-al treilea „Da” a venit din partea Deliei. Situația a pus-o în încurcătură pe Loredana care, cu al patrulea vot l-ar fi trimis direct în Bootcamp, în grupa ei. „Viorele, Viorele, e o decizie foarte grea pentru mine! Pentru seara asta deja mi-am ocupat două locuri. Îmi place de tine! Ai mare haz. Ești favoritul meu! Dacă îți dau «NU», ai două șanse, să rămâi ori la mine în Bootcamp, ori la Delia! Ai încredere în mine. Nu te abandonez, stai liniștit!”, l-a asigurat vedeta.

După o nouă demonstrație de dans și cântec, de data asta cu juriul și prezentatorii pe scenă, Viorel rămâne pe lista de așteptare la X Factor.

Citit 3498 ori Ultima modificare Luni, 20 Septembrie 2021 08:45

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.