Casper din Galaţi, artistul cu rimele la el (VIDEO)
Foto: Antena 1

Casper din Galaţi, artistul cu rimele la el (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* X Factor "Tu ești cu rimele pe loc? Nu ai fost la iUmor?", l-a ”ochit” Delia din prima. Eu îl ştiam din semifinala "Românii au talent" din 2015, când era student la canto clasic, dar a făcut spectacol cu freestyle, improvizând rime pe baza cuvintelor date pe loc de juriu.

"Am venit să ne distrăm, să cântăm! Sunt Bogdan Panaite sau Casper, entertainer, MC, improvizator, venit din Galați, de-acasă, frate", a fost salutul artistului, vineri seară, pe scena X Factor. Casper a ţinut să cânte o piesă de dragoste, suflet pentru suflet, compusă pentru fosta lui iubită. Juriului i-au plăcut versurile, linia melodică, dar nu şi cântatul. Prin urmare, Casper a trecut la ce ştie mai bine: improvizaţie. Şi s-a jucat cu rimele şi cuvintele date de juriu: Florin Ristei - Suceava, Loredana - Oneşti, Delia - Budimex, Ştefan Bănică - Eliot Cine (numele unui concurent), pahar, evantai, şerveţel, telefon, poşetă. Şi a fost senzaţional!

"Blană pe versuri, ai și flow bun și ritmicitate", după cum a spus Florin Ristei. "Simpaticule, cred că te potrivești de minune într-un grup. Avem nevoie, te vreau într-un grup. Avem nevoie de trei răspunsuri pozitive, atât", a fost oferta Deliei. Cu trei "Da"-uri oferite de Bănică, Ristei şi Delia, gălăţeanul a ajuns să se roage de Loredana să-i dea "Nu", ca să ajungă pe lista de aşteptare a grupurilor. Şi dorinţa i-a fost împlinită!

Citit 3041 ori Ultima modificare Duminică, 26 Septembrie 2021 23:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.