Eşti gălăţean? Hai la Survivor!
Foto: Pro TV

Eşti gălăţean? Hai la Survivor!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Reality-show. "Ești ca acasă într-un mediu ostil, departe de civilizație? Lipsurile și obstacolele sunt pentru tine doar ocazii să arăți că limitele pot fi depășite?!". Dacă aţi răspuns "Da", înseamnă că sunteţi numai bun de "Survivor", cel mai dur reality-show, care deja îşi caută concurenţii. Şi la câţi gălăţeni au participat la ultimul sezon - Ana Porgras, Andreea Antonescu, başca domul consilier judeţean PNL Cătălin Moroşanu, eu zic că ar putea fi un atu faptul că sunteţi cetăţean al acestui oraş.

Lăsând un pic gluma la o parte, trebuie să ştiţi că noul sezon Survivor va fi la Pro Tv, nu la Kanal D. Într-un comunicat de presă, Antonii Mangov, director de Programe Pro Tv declară: "Ne bucurăm să anunțăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe. Survivor este deja un show de succes în România, dar vom adăuga la semnătură puțin din ceea ce înseamnă Pro Tv, ceea ce reprezintă garanția divertismentului de cea mai înaltă clasă". Şi pentru că într-un format de succes nu se schimbă prea multe, prima veste este că "Daniel Pavel, cunoscutul prezentator, va fi cel care va însoți concurenții acestui nou sezon și va fi alături de cei de acasă pe parcursul sezonului".

În toată povestea asta, singurul care poate simţi că pierde e Kanal D! Care încă ne mai vâră pe gât ştiri din show-ul demult răposat.

Citit 1874 ori Ultima modificare Vineri, 05 Noiembrie 2021 21:57

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.