„Băi, femeilor, vă doresc capace-n cap!”

„Băi, femeilor, vă doresc capace-n cap!”
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Violența naște violență! "Băi, femeilor, eu sunt pentru voi, pentru înțelegere și dragoste, și voi mă înjurați că eu gătesc?! Păi, vă doresc să aveți bărbați care în momentul în care vin de la muncă să vă ia la palme. Cu mese, cu scaune, cu capace, cum îi dădea bunicii mele bunicul. . […] Bărbați, bateți-le! Dacă nu e ciorba fierbinte sau mămăliga nu e fierbinte, bateți-le, bro, că asta merită probabil, iertați-mă!". Vi se pare halucinant?! Sunt exact vorbele actorului George Burcea, într-un live pe Instagram, intitulat "Vă meritați soarta". Chiar dacă filmul a fost ulterior șters, derapajul rămâne. Cu atât mai mult cu cât izbucnirea îi aparține lui Burcea, autorul unui roman inspirat din povestea propriei vieți, unde bătaia femeilor e un soi de tradiție în familie. Mai mult, cartea e promovată printr-un video-trailer în care apar George Burcea și mama lui, alături de vocea inegalabilă a actriței Maia Morgenstern. Pentru că derapajul lui Burcea a devenit viral, editura a decis să retragă cartea de la vânzare. Iar acum autorul încearcă să dreagă mohorul tot pe Instagram: "Am avut o reacție de care îmi este foarte rușine. Am greșit în felul în care am reacționat, dar cea mai mare greșeală este că am spus niște lucruri la furie cu care nu rezonez și care nu îmi fac deloc cinste, nici mie și niciunei femei", susține. Eu nu-l cred nici bătută!

Citit 989 ori Ultima modificare Joi, 25 Noiembrie 2021 22:43

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro