Nuţu, biografie de interlop

Nuţu, biografie de interlop
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Carte. După "Consumatorul de suflete", Codin Maticiuc a scris o nouă carte, "Dresor de lei și de fraieri - Viața lui Nuțu Cămătaru". După ce a susţinut o conferinţă de presă alături de Ion Balint, cunoscut ca Nuțu Cămătaru, Maticiuc a intrat în direct în emisiunea "La Măruţă", pe Pro Tv: "M-a întrebat cineva dacă el e dresorul de lei, eu ce sunt? Şi am răspuns că sunt schimbătorul de scutece, care a stat cinci ani lângă dresorul de lei şi de fraieri, apoi a scris o carte care sper să vă placă", a povestit autorul. În cei cinci ani, l-a însoţit pe Nuţu peste tot, de la grătarele din curte până la Curtea Supremă şi apoi l-a vizitat în penitenciarele în care a fost închis: "Noi am putut să dăm doar faptele prescrise şi cele pentru care a executat deja pedeapsa. Am tăiat un singur nume de bărbat și foarte multe de femei. Nu am coafat nimic. Cartea se numește așa pentru că, aflat în penitenciarul din Ploieşti, directorul de acolo i-a plasat în cameră câţiva băieţi, nişte informatori. Nuţu a simţit şi a decis să le vorbească doar despre cai. Ăia tot raportau directorului că doar despre cai vorbesc şi directorul l-a întrebat: «Auzi, da' ce eşti tu? Dresor de cai?». Şi el a răspuns: «Nu, sunt crescător de cai, sunt dresor de lei și de fraieri»", a relatat Codin. Iar după carte o să apară un documentar şi apoi un film artistic, lungmetraj sau serial. Fie primit!

Citit 386 ori Ultima modificare Joi, 25 Noiembrie 2021 22:51

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro