Un şeic pentru nevastă-mea!

Un şeic pentru nevastă-mea!
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Generalul Năstase. "I-am făcut cadou o vacanţă în Dubai. Fără mine! Sper să nu se întoarcă singură, ci cu vreun şeic, din acela mai bogat. Păi, îi luăm banii, îl împachetăm şi îl trimitem înapoi. Dar, înainte, îmi dai o fotografie cu el, că trebuie să fie şi frumuşel! Poţi să vii şi cu o prietenă a şeicului, nu mă supăr! Să vină cu amândoi şi ne descurcăm noi", spunea, râzând, Ilie Năstase, la "Teo Show", despre cadoul de onomastică oferit soţiei lui, Ioana. Deşi se aflau într-un restaurant, cu mese goale în jur, lui Ilie Năstase îi străluceau, deasupra paharelor cu vin, epoleţii aurii ai costumului alb, de general la ceremonie. La un moment dat, şi-a pus pe cap şi cascheta de la uniformă, şi ochelarii de soare. Ce dacă erau într-un interior în care nu bătea nici ploaia, nici soarele. Nevastă-sa îi spusese să-şi pună o cămaşă albă şi un jeans, el se împopoţonase ca la paradă. Îmi închipui că are şi o pijama de general cu care doarme şi un halat de baie cu epoleţi cu care iese din duş. În fine, las răutăţile la o parte şi îl ascult pe Ilie Năstase povestind că se simte bine după infectarea cu COVID-19, la cei 75 de ani ai săi. Şi că ar putea deveni din nou tătic, pentru că Ioana este hotărâtă să aibă o fetiţă. De la soţie nu-şi doreşte decât să nu-l supere, aşa cum a făcut anul trecut. Da, mai ales că la dânsul supărarea se manifestă contondent.

Citit 579 ori Ultima modificare Marți, 11 Ianuarie 2022 20:27

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro