Ia te uită cine cu cine se sărută!

Ia te uită cine cu cine se sărută!
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Diversitate. Nici n-a început bine "Insula Iubirii" și s-a petrecut deja primul sărut... Nu, ispitele n-au avut nicio vină. S-au sărutat cu foc și patimă două concurente: Cerasela, tecuceanca despre care ați putut afla deja tot de la rubrica Tv mania, și Celia, o frumoasă nigeriană. Totul a pornit de la un joc. Celia a provocat-o pe Cerasela să sărute, pe gură, timp de cinci secunde, o altă fată. Iar tecuceanca n-a stat pe gânduri și-a sărutat-o de trei ori mai lung și mai intens decât cele cinci secunde. După ce a văzut scena filmată, partenerul Ceraselei, Rareș, a zis că se aștepta la așa ceva: "Îi plac și fetele, și băieții. Eu am zis de la început că nu am nimic împotrivă, o las să fie liberă cum vrea ea”. Ulterior, a avut o revelație „dacă ar fi cu un bărbat, cumva în mintea mea ar fi: «El e mai bun ca mine, eu trebuie să mai lucrez». Dar așa, eu nu prea pot concura cu o fată. Ea joacă în altă ligă. N-am cum să câștig, sunt clar în dezavantaj, n-am nicio șansă".

Un sărut s-a petrecut și pe covorul turcoaz de la Eurovision. Reprezentantul Israelului din acest an, Michael Ben David, i-a furat un sărut lui WRS, reprezentatul României! Bine, față de "Insula Iubirii", a fost un sărut nevinovat și aș zice provocat de românașul nostru. Care s-a grăbit să dea din casă: "Mi-ai furat sărutul! Din nou!". Eh, picanterii de artiști!

Citit 998 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Mai 2022 00:30

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro