În sfârșit, avem cu ce! Măcar la Eurovision...

În sfârșit, avem cu ce! Măcar la Eurovision...
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Ei și ce dacă va câștiga Ucraina Eurovisionul, așa cum se aude?! Sincer, piesa Kalush Orchestra, „Stefania”, m-ar fi emoționat până la piele de găină și în vremuri de pace, darămite acum! Dar pentru mine tot ceea ce contează este că România a intrat în Finala Eurovision datorită lui wrs și piesei sale „Llamame”. Și mă bucur că am avut dreptate atunci când am scris, tot în rubrica „Tv Mania” din 12 mai 2022: „Noi suntem în stare să ne calificăm prin forțele noastre, nu pentru că piesele celorlalți sunt proaste...”. Adevărul este că o semifinală precum cea de joi noapte e greu de povestit. O să încep cu australianul care a cântat pur și simplu fa-bu-los! Da, știu, Australia nu-i în Europa, dar mi-ar plăcea un Eurovision la Sydney sau Melbourne. Și estonianul a fost minunat. Despre alte momente artistice cum să zic... Unele au fost demne de show-uri pentru adulți, altele cam de „freak show”, ar zice neuronii mei mai pudibonzi. Dar important este că spectacol au reușit să facă și reprezentanții României. O performanță care nu ne-a mai ieșit din 2017, de când Ilinca Băcilă şi Alex Florea au făcut senzaţie la Kiev, cu  „Yodel It!”. Da, avem piesă, avem energie, avem șarm, avem de toate! Dansează și cântă Ursu (wrs este numele de artist al lui Andrei Ursu) de rupe scena. Sigur, îmi place să cred că merită să fie în primii zece sau 15. Dar tot ce contează este că e în Finală! Hai, România!

Citit 1343 ori Ultima modificare Vineri, 13 Mai 2022 16:25

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

 • postat de comunismul
  Duminică, 15 Mai 2022 13:02
  5.13.132.***
  obiectivul nostru nu era de a castiga eurovision anul acesta! calificarea in finala era mai importanta! asa ca am realizat-o!
  0
  0
  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro