Gantere contra plăcinte, în finala „Survivor România”

Gantere contra plăcinte, în finala „Survivor România”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Învingător. Mă scuzați, știu că nu-i frumos, dar tre’ s-o spun! Chiar nu i se putea găsi un tricou (cât de cât) curat marelui câștigător „Survivor România” - Dan Ursa? Pricep că-i supraviețuire în condiții extreme, dar măcar să-și fi pus ceva negru, să nu se vadă petele de murdărie, transpirație și de toate celea... În altă ordine de idei, m-am bucurat că a câștigat un „Războinic”, și încă unul de 40 de ani. E drept, dacă ar fi fost strict pe veleitățile fizice, Andrei Krișan ar fi fost învingător. Și poate așa ar fi fost corect, dar votul publicului a fost decisiv. Interesante au fost și discursurile marilor finaliști. „La ultimul joc de finală, mi s-a oferit un obiect din partea celor dragi și am primit niște gantere. Ei bine, cu acele gantere mi-am perfecționat îndemânarea. Eu am ales gantera și simt că și gantera m-a ales pe mine”, a spus Krișan. Replica lui Dan Ursa a fost pe măsură: „Krișan zicea de gantere. Eu mi-am ales niște plăcinte! Exact ceea ce mi-a trimis mama mea la recompensa «Gustul de acasă». Nu-mi pare rău că am ales plăcintele alea, le-aș fi ales din nou!”. Cu alte cuvinte, în marea finală, publicul a avut de ales între „gantere” și „plăcinte”. Și, evident, plăcintele au avut câștig de cauză. „Mă simt ca într-un supermarket, am plecat să-mi iau un corn și un iaurt și când am ajuns acasă m-am trezit cu un coș plin de bunătăți”, a fost concluzia marelui învingător despre experiența „Survivor”. Foamete mare, nu-i așa?

Citit 712 ori Ultima modificare Joi, 25 Mai 2023 17:05

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro