Vă dau lacrimile la pensat... domnule general Izmenar?

Vă dau lacrimile la pensat... domnule general Izmenar?
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

* Metrosexualitate și tupeu. Cu acuzații de plagiat, abuz în serviciu și ucidere din culpă în cazul polițistului Bogdan Gigină, ghiciți care a fost a treia întrebare adresată lui Gabriel Oprea, la "40 de întrebări cu Denise Rifai", duminică seară, pe Kanal D. "Vă dau lacrimile la pensat?", întrebare precedată de necunoscuta: "Câți bani lăsați lunar la salon?". Mă uitam la generalul de pe ecran, cu părul și sprâncenele (bine arcuite) negre ca pana corbului și-mi venea în minte un termen potrivit mai degrabă pentru de-alde Cătălin Botezatu: "metrosexual". În preambulul întrebării, Denise Rifai remarcase că, deși are imaginea unui bărbat sobru, Oprea e "foarte cochet". Politicianul a susținut că nu se vopsește, ci de două ori pe lună folosește un șampon pentru păr grizonant. Și datorită pigmentului pe care părul îl mai are, capătă această culoare. Ca să vezi! Cât despre sprâncene, împarte aceeași cosmeticiană cu soția: "Soția are o cosmeticiană de vreo 20 și ceva de ani, foarte serioasă, care ne vine acasă. În momentul în care termină tratamentul soția mea, urmez și fac și eu tratament. Inclusiv se ocupă și de sprâncenele mele. Oricum, nu-mi dau lacrimile. Cred că este un lucru bun, normal, să te îngrijești", a spus Oprea. Ca să nu las loc de interpretări, precizez că Oprea a mai fost întrebat dacă s-a simțit umilit de eticheta "generalul Izmenar" și dacă e vinovat moral pentru moartea polițistului Bogdan Gigină. Doar nu vă așteptați să spună "DA!"?

Citit 1179 ori Ultima modificare Luni, 20 Noiembrie 2023 20:43

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro