„Nasty”. Ori îl acceptăm, ori îl împuşcăm!

„Nasty”. Ori îl acceptăm, ori îl împuşcăm!
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Premieră. "Am ştiut că era zbanghiu, da’ nu aşa! Am auzit poveşti, dar asta a confirmat", a mărturisit Nadia Comăneci, la premiera filmului documentar "Nasty", după cum am aflat la emisiunea "Exclusiv VIP" cu Cristi Brancu. În opinia Nadiei Comăneci, filmul este fabulos şi i-a felicitat pe realizatori că au reuşit să aducă pe ecran istoria pe care mulţi au trăit-o: "Vedem că, după atâţia ani, Ilie tot Ilie a rămas. Nu s-a schimbat la 30 de ani, nu o să se schimbe nici acum. Şi lucrul cel mai frumos este că e un om deosebit, iubeşte pe toată lumea, are un suflet mare şi mă bucur că sunt prietena lui". În stilul său inconfundabil, Ion Ţiriac a ţinut să arate lumii: "Vedeţi, 50 de ani sau mai mult, 60 de ani, cât am suferit eu? Ăsta e Ilie! Ori îl acceptăm aşa cum este, ori, dacă nu, îl împuşcăm! Eu nu-l împuşc, l-am acceptat aşa cum e. Ne-a făcut cinste nouă şi sportului, în general. E unic, îşi merită filmul, îşi merită statuia, pentru că a schimbat tenisul. Îşi merită gloria pe care ne-a adus-o". Gluma-i glumă, dar în locul lui Nasty, cu toţi epoleţii lui de general de paradă, eu nu m-aş simţi prea confortabil când Ţiriac vorbeşte de împuşcat. Nu doar că are ţinta bună din născare, dar mai are şi experienţă îndelungată de vânător. "Puşcă" veveriţa din scorbură, nu alta! Intervievat, Ilie Năstase a dezvăluit că, din filmările realizate, a mai rămas materiale pentru încă două filme, pentru că aceia care l-au cumpărat au spus că e prea lung şi a fost tăiat.

Citit 1472 ori Ultima modificare Luni, 22 Aprilie 2024 20:27

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro