Când te sărută Regina Întunericului

Când te sărută Regina Întunericului
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Surpriză. Știu că sună un pic înfiorător, dar nu vă gândiți la sărutul Doamnei cu coasa. Prestatoarea de sărut a fost Gabriela Lucuțar, supranumită "Regina Întunericului" datorită afacerii cu servicii funerare de lux - dar în special pasiunii cu care vorbește despre defuncți, concurentă în echipa lui chef Ștefan Popescu, la "Chefi la cuțite". Trebuie să vă spun că femeia de afaceri a ajuns la degustările pe nevăzute cu o colivă... poleită cu aur. Nu mă întrebați, că nu știu dacă la probele următoare a gătit tradiționalul pilaf cu pulpă de pui care se sfințește la ultima "cină". Beneficiarul sărutului a fost Mario Dumitru, cuțitul de aur al echipei. A fost un sărut-surpriză, dar fără reacții adverse. Se gătea dezlănțuit pentru prima înfruntare între echipe și, printre cratițe, alimente și ustensile de gătit, Mario Dumitru s-a trezit sărutat. Dar nu s-a opus: "La un moment dat, pur și simplu m-am întors către Regină, ea s-a întors către mine... M-a sărutat! Eu, inițial, am crezut că vrea să îmi spună ceva la ureche, doar că, în ultima secundă, exact ca trenul când schimbă macazul, așa au fost și buzele ei. Au venit spre buzele mele. Și am rămas! Da, e o femeie atrăgătoare, e o femeie sexy, e o femeie foarte smart. E o femeie faină, super!", explica Mario Dumitru. Care a găsit o explicație pentru chef Popescu, rămas înmărmurit după scena sărutului: "Chef, în bucătărie este vorba de dragoste". "Dragoste, dar nu de asta!", a ripostat cheful.

Citit 1251 ori Ultima modificare Marți, 23 Aprilie 2024 16:33

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro