Gălățeanca de la „Chefi la cuțite”, acuzată de sabotaj

Gălățeanca de la „Chefi la cuțite”, acuzată de sabotaj
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

* Semifinalistă. Alexandra Gabriela Veber, originară din Cuca, județul Galați, a intrat în semifinala „Chefi la cuțite”, la capătul unei ultime probe pe echipe în care a reușit să-l scoată din sărite pe chef Orlando Zaharia. De colegii ei nu mai vorbim! Ritmul ei lent de lucru, stângăciile, dar mai ales faptul că a susținut că știe să pregătească anumite alimente când, în realitate, voia doar să învețe, i-a isterizat pe colegii ei, dar mai ales pe chef. „Fii atentă, iubita mea, zâna mea! Fata mea, ce pot să-ți zic să te grăbești? Trebuia să-mi spui că nu ești în stare. Nu avem nimic gata! De ce n-ai spus că nu știi! Aici nu-i școală să înveți tu!”, i-a reproșat, în repetate rânduri, chef Orlando Zaharia. Starea de iritare a ajuns la un asemenea nivel încât acesta a lovit cu piciorul în coșul de gunoi și a început să țipe nervos la ea. „Eu, ca bucătar, fac câte cinci elemente pe farfurie într-o oră, singură, dar aici n-am mai avut timp. Cu cât țipă mai tare la mine, cu atât mă pierd mai tare”, explica, plângând, gălățeanca. Echipa a fost la limită să nu aibă preparat la jurizare. „Vrea să ne bage la duel, ca să fim toți eliminați și să ajungă ea în finală”, erau convinși colegii ei de echipă. „Tu nu m-ai sabotat pe mine! Atâta timp cât lași nivelul jos, nu mă face decât să mă gândesc că tu vrei să intri la individual, unde te simți mai bună și crezi că o să ieși tu învingătoare!”, i-a spus chef Orlando. Cu sufletul sfâșiat, gălățeanca a promis că în semifinală va fi total schimbată!

Citit 20116 ori Ultima modificare Marți, 14 Mai 2024 14:49

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro